Europska unija

Europska unija
Zajedno do fondova EU

Povratak na stranicu Prosupport proizvodi

Prosupport tube system

Prosupport tube system revolucionaran je sustav izdignutih podova za moderna i inovativna rješenja u arhitekturi i dizajnu. Podesivi i modularni nosivi sustav za unutarnje i vanjske plivajuće podove visine od 29 mm do 1000 mm, sastoji se od baze, navoja, cijevi određene visine te glave koja može biti i samonivelirajuća i fiksna, a širina fuge 2 ili 4 mm. Korištenjem univerzalnog ključa visina se može precizno prilagođavati i nakon postavljanja pločica*. Prema potrebi dodaje se gumica protiv klizanja i buke. Linija podmetača Prosupport tube brzo se i lako montira, te je jednostavna za postavljanje.

Specifična rješenja potrebna su za tehničke prostore ili zgrade namijenjene za javnu upotrebu gdje podna rješenja moraju dozvoljavati prolazak cijevi i postrojenja ispod razine poda. Sistemi izdignutih podova moraju omogućavati sigurnost izvedbe, kvalitetu i estetski rezultat koji odgovara visokim standardima modernog življenja. Uz laku demontažu, jednostavna tehnologija Prosupport tube sistema izdignutih podova omogućava učinkovita i svestrana rješenja za odvodnju kišnice, brzu preglednost instalacija i hidroizolacija.

Prednosti:

  • brza montaža
  • brza preglednost instalacija
  • precizno prilagođavanje visine poda
  • otpornost pri vibracijama
  • velika nosivost

Prednost Prosupport tube sistema naspram ostalih sličnih sistema koji postoje na tržištu je taj što se pri korištenju uvijek koristi ista baza podmetača i univerzalna glava, a cijev se mijenja ovisno o visini. Uz to, cijev se može kupiti u specijaliziranim trgovinama, te je korisnik može sam rezati na željenu visinu.

Prosupport tube sistem može se koristiti za vanjske prostore kao što su terase, krovne terase, prostori uz bazene, pješačke staze, kao podloga drvokompozitnim podovima…

*Uz uvjet da fuga bude 4 mm.


Zainteresirani ste za ovaj proizvod? Poštaljite nam upit putem kontakt forme.

Poštalji upit

Copyright Sklad profili 2020. Sva prava pridržana.

Izrada web stranica: Netlex