Europska unija

Europska unija
Zajedno do fondova EU

Profili za keramiku i podove

Prijelazni profili

Profili za pokrivanje spojeva, izrađeni od eloksiranog aluminija sa zlatnom, srebrnom i brončanom završnom obradom, mesinga ili inoxa u raznim širinama sa više ili manje reljefnom plosnatom površinom, raspoloživi sa samoljepljivom pozadinom ili perforirani u raznim dužinama.

Saznajte više

Zaobljeni profili

Serija zaobljenih profila su proizvodi od visoko kvalitetnog PVC-a, mesinga, inoxa te aluminija u novim modernim/high-tech završnim obradama kako bi se ponudile bezbrojne mogućnosti kombiniranja sa keramikom, sanitarijama, drvom, mramorom, itd.

Saznajte više

Profili za stepenice

Vrlo elegantani profili za rubove stepenica koji ih čini protukliznima. Izrađeni od mesinga, inoxa ili eloksiranog aluminija, gornji dio je reljefni kako bi se poboljšalo prianjanje. Obvezan u javnim objektima sukladno normama za sprječavanje nezgoda.

Saznajte više

L profili

Profesionalni rubni profil osmišljen za zaštitu i ukrašavanje vanjskih kuteva obloga od keramičkih pločica, mozaika i mramora, raznih debljina. Koristi se i za povezivanje različitih vrsti podova te za zaštitu stepenica i podnih obloga. Odličan je kao rubne cokl-letvice te za zidne obloge u kupatilima i kuhinjama.

Saznajte više

Listeli i bordure

Serija ukrasnih profila/lajsni, idealnih za trenutačno stvaranje kromatičnih efekata na oblogama od keramičkih pločica/mramora/mozaika ili, u slučaju primjene serije izrađene od nehrđajućeg čelika (inoxa) AISI 304-1.4301, za stvaranje separacija i dekoracija između podova od istog ili različitog materijala.

Saznajte više

Okapni profili

“Profili od nehrđajućeg čelika (inoxa) AISI 304-1.4301, lakiranog aluminija ili prirodnog aluminija je serija vanjskih rubnih profila za izvedbu završnog brida i zaštitu betonskih čeonih bridova terasa i balkona. Profil je dizajniran sa potpornim graničnikom uz završni brid keramike, te odvodnim kutem kako bi se zaštitila košuljica/podloga. Ako se postavi ispod vodootporne membrane, služi kao profil za okapnice.

Saznajte više

Kvadratni profili

Serija kvadratnih profila potpuno novih ravnih linija, proizvodi od visoko kvalitnog inoxa te aluminija u novim modernim/high-tech završnim obradama kako bi se ponudile bezbrojne mogućnosti kombiniranja sa keramikom, sanitarijama, drvom, mramorom, itd. Pojednostavljuje postavljanje i eliminira problem lomljivih bridova keramičkih pločica.

Saznajte više

Dilatacije

Serija tehničkih dilatacijskih profila za podove. Izrađeni su od netoksičnog, koekstrudiranog PVC-a, otpornog na udarce, aluminija, mesinga ili inoxa. Mogu apsorbirati umjerena vlačna i tlačna naprezanja, a također su otporni na većinu kemijskih sredstava, habanje i UV zrake; mogu se koristiti i u eksterijerima i interijerima. Spojni profil se nikad ne smije postaviti preko poda od keramičkih pločica i trebao bi, po mogućnosti, uvijek biti 0,5-1 mm niži.

Saznajte više

Cokle

“COKLA” izrađena od nehrđajućeg čelika (inoxa) AISI 304-1.4301, aluminija ili PVC-a Raspoloživa sa ili bez ljepila. Vrhunskog estetskog učinka, vrlo otporna i jednostavna za postavljanje, idealna je za sve javne i privatne ambijente koji zahtijevaju visoke estetske i higijenske standarde. Sve češće se koristi u kontrastnim kombinacijama na podovima obloženim drvom, tepisonom itd. radi karakterističnog hi-tech efekta.

Saznajte više

Sanitarni profili

Kutni profili za spojeve podne/zidne obloge preporučaju evropske higijensko-sanitarne direktive za održavanje čistoće u javnim objektima (bolnice, škole, uredi, restorani, svlačionice, kuhinje, javna kupatila, menze, stambeni prostori, itd.). Izrađen od netoksične, čvrste vinilne smole, otporne na udarce certificirane),inoxa ili aluminija. Proizvod je također otporan na sunčeve zrake te većinu deterdženata i otapala. Dugotrajan je i jednostavan za čišćenje. Spojni elementi za unutrašnje/vanjske kuteve, završni čepovi i spoj olakšavaju postavljanje pločica i jamče savršen rezultat.

Saznajte više

Zaštita vanjskog kuta

Široki spektar kutnih profila koji se koriste za zaštitu i prekrivanje najizloženijih dijelova svih vrsta zidnih obloga te postojećih bridova. Izrađeni su od eloksiranog aluminija, PVC-a ili inoxa. Raspoloživo sa samoljepljivom pozadinom.

Saznajte više

Uradi sam

Kompletna serija kutnih profila, L profila, plosnatih profila, U profila, dvostrukih U profila, T profila, rubnih letvica itd.. za rad po principu “sam svoj majstor”.

Saznajte više

Copyright Sklad profili 2019. Sva prava pridržana.

Izrada web stranica: Netlex