Europska unija

Europska unija
Zajedno do fondova EU

Povratak na stranicu Prodeso proizvodi

Prodeso Heat System

Inovativan i patentiran sustav grijanja s električnim kabelima i razdvojnom vodonepropusnom membranom koja omogućuje odvodnju pare

PRODESO HEAT SYSTEM tvrtke Progress Profiles objedinjuje prednosti membrane koja se postavlja ispod poda te udobnost i praktičnost električnog podnog grijanja. Membranu PRODESO HEAT MEMBRANE možete ugraditi po cijeloj površini kao membranu za razdvajanje i sprečavanje prodora vode.
Zatim se na mjesta gdje je potrebna toplina postavlja kabel PRODESO HEAT CABLE. Nakon postavljanja grijaćih kabela možete odmah početi polagati pločice. Uz PRODESO HEAT SYSTEM u jednome danu možete postaviti membranu, električne grijaće kabele i pločice. PRODESO HEAT SYSTEM dodaje sloj debljine samo 5,5 mm, što je znatno tanje od bilo kojeg drugog sustava.

Patentirani sustav PRODESO HEAT SYSTEM tvrtke Progress Profiles omogućuje udobnost i praktičnost električnog podnog grijanja bez troškova i vremena koji bi inače bili potrebni za ugradnju sličnih sustava. Inovativan i patentiran PRODESO HEAT SYSTEM tvrtke Progress Profiles je sustav kojim štedite vrijeme i novac pri ugradnji, a pruža ugodnu toplinu. Električni grijaći kabel možete položiti u žlijebove membrane samo na dijelovima gdje to želite i gdje je grijanje preporučljivo. Termostat sustava PRODESO HEAT SYSTEM omogućuje programiranje i upravljanje ciklusom podnog grijanja, čime se postiže optimalna udobnost i smanjuju troškovi uporabe. Uz PRODESO HEAT SYSTEM možete uživati u podnom grijanju gdje želite i kada želite. PRODESO HEAT SYSTEM jednostavan je za ugradnju i isplativ. Prednosti sustava podnog grijanja odavno su poznate, ali PRODESO HEAT SYSTEM donosi prevagu nad ostalima.

Video

Download PDF

Više o PRODESO HEAT SYSTEM saznajte u brošuri na donjem linku. Datoteka je u PDF formatu.

PRODESO HEAT SYSTEM
PRODESO HEAT Upute za postavljanje (engleski)

Copyright Sklad profili 2019. Sva prava pridržana.

Izrada web stranica: Netlex