Europska unija

Europska unija
Zajedno do fondova EU

Prodeso proizvodi

Prodeso Membranski Sustavi

Membranski sustav za razdvajanje i hidroizolaciju PRODESO

Membrana za razdvajanje i hidroizolaciju za zahtjevne podloge, balkone, terase i horizontalne površine svih dimenzija. Kada se koristi PRODESO nije potrebno raditi dilatacijske spojnice u estrihu prije postavljanja keramičkih pločica i pločica od prirodnog kamena. PRODESO jamči postavljanje bilo kojeg poda i hidroizolaciju podloge čak i slučaju preklapanja te i slučaju postavljanja na podloge s pukotinama, podloge koje nisu idealno zakrivljene i uz moguću prisutnost tlaka para.

Saznajte više

Prodeso Heat System

Inovativan i patentiran sustav grijanja s električnim kabelima i razdvojnom vodonepropusnom membranom koja omogućuje odvodnju pare

PRODESO HEAT SYSTEM tvrtke Progress Profiles objedinjuje prednosti membrane koja se postavlja ispod poda te udobnost i praktičnost električnog podnog grijanja. Membranu PRODESO HEAT MEMBRANE možete ugraditi po cijeloj površini kao membranu za razdvajanje i sprečavanje prodora vode.
Zatim se na mjesta gdje je potrebna toplina postavlja kabel PRODESO HEAT CABLE. Nakon postavljanja grijaćih kabela možete odmah početi polagati pločice. Uz PRODESO HEAT SYSTEM u jednome danu možete postaviti membranu, električne grijaće kabele i pločice. PRODESO HEAT SYSTEM dodaje sloj debljine samo 5,5 mm, što je znatno tanje od bilo kojeg drugog sustava.

Saznajte više

Copyright Sklad profili 2019. Sva prava pridržana.

Izrada web stranica: Netlex