Europska unija

Europska unija
Zajedno do fondova EU

Povratak na stranicu CS France

Couvraneuf – dilatacijski profili

Od 1969 tvrtka C/S Construction specialities je zaslužna za skoro sve inovacije na području konstrukcije dilatacionih profila koji se koriste građevinarstvu i ugrađeni su u mnogim prestižnim svjetskim projektima.

Proizvodnja za europsko tržište se nalazi u sustavu CS FRANCE S.A. su dilatacioni profili su poznati kao brand COUVRANEUF®.

Vrlo širok asortiman dilatacionih profila pokriva gotovo svaki konstruktivni zahtjev za rješavanje spojeva kod horizontalne ugradnje u u podove, za spojeve poda i zida i pokrivanje stropnih reški. Posebna grupa spojeva namijenjena su spojevima fasade, kao i posebna grupa kojima se rješavaju spojevi sa zahtjevima protupožarne zaštite.

Izgradnja objekata na područjima sa izraženim seizmičkim rizicima zahtijevaju primjenu adekvatnih profila. Upravo za takve objekte omogućava ponuda grupe C/S Construction specialities izuzetno kvalitena rješenja. Kao najzvučnija referenca je rješenje primijenjeno kod ugradnje seizmičkih dilatacionoh profila u donedavno najvišoj zgradi na svijetu neboderu TAIPEI 1 na Taivanu sa 101 katom i visinom većom od 500 metara izgrađenoj na terenu sa vrlo izraženim seizmičkim rizicima. U Republici Hrvatskoj je najpoznatija referenca Arena Centar u Zagrebu gdje su ugrađeni seizmički profili.

Download PDF

Listu proizvoda možete downloadati na donjem linku. Datoteka je u PDF formatu.

Katalog Couvraneuf PDF

Katalog Couvraneuf eng 1 PDF

Katalog Couvraneuf eng 2 PDF

Katalog Protupožarni Couvraneuf PDF

Copyright Sklad profili 2019. Sva prava pridržana.

Izrada web stranica: Netlex