Europska unija

Europska unija
Zajedno do fondova EU

CS France

Acrovyn – zaštitni profili

Velike frekvencije prolaza ljudi i opreme uzrokuje oštećenja na svim površinama unutrašnjosti javnih objekata kao što su bolnice, domovi za starije i nemoćne, laboratorija, hotela, shoping centara, zračnih luka…

Saznajte više

Pedisystems – otirači za javne objekte

PEDISYSTEM® otirači namijenjeni za javne objekte sa velikom frekvencijom prolaza. Šest osnovnih serija sa više od 20 modela i izvedbi mogu zadovoljiti sve zahtjeve investitora. Proizvodi su ekstremno otporni na habanje, tako da je odnos kakvoće i cijene obzirom na dugotrajnost i izvrsne sposobnosti zadržavanja prljavštine izuzetno povoljan.

Saznajte više

Couvraneuf – dilatacijski profili

Od 1969 tvrtka C/S Construction specialities je zaslužna za skoro sve inovacije na području konstrukcije dilatacionih profila koji se koriste građevinarstvu i ugrađeni su u mnogim prestižnim svjetskim projektima.

Proizvodnja za europsko tržište se nalazi u sustavu CS FRANCE S.A. su dilatacioni profili su poznati kao brand COUVRANEUF®.

Saznajte više

Airfoil – zaštita od sunca

AIRFOIL® profili za zaštitu od sunca svrstavaju se u sam svjetski vrh glede kakvoće. Profili eliptičnog oblika širine od 100mm do 430mm uz odgovarajuće prihvatne elemente za montažu na fasade pružaju mogućnost pripreme projekata.

Saznajte više

Copyright Sklad profili 2019. Sva prava pridržana.

Izrada web stranica: Netlex