Europska unija

Europska unija
Zajedno do fondova EU

Povratak na stranicu Partneri

Progress profiles

Tvrtka PROGRESS PROFILES s.p.a započela je proizvodnju u području ekstruzije plastike i metalnih profila 1965 u Kanadi, a 1985 godine nastavlja svoj uspješan put u Italiji u gradu Asolo nedaleko Trevisa.

Veliki preokret događa se 90-ih godina kada počinje plodna era puna investicija u pogledu specijalizacije osoblja, investiranja u strojeve nove generacije, te inovacija. Široki spektar proizvoda sa oznakom Progress Profiles rezultat je više od 25 godina istraživanja i razvoja tehnologija i najinovativnijih materijala kako bi se kreirala ekskluzivna, visokofunkcionalana i najnaprednija rješenja profila za podne i zidne obloge. Svaki proizvod je projektiran , realiziran i testiran u skladu sa najstrožim propisima u sektoru. Godine 1999, poduzeće dobiva(radi se o jednom od prvih poduzeća u svijetu ) potvrdu Uni En Iso 9002, koja je danas poznata kao potvrda Uni En Iso 9001:2008.

Široka, razgranata i brzorastuća trgovačka mreža prisutna je u više od 40 zemalja svijeta, tvrtka sa svojim inozemnim podružnicama „Progress Profiles Middle East LLC“ u Dubaiu, te „Progress Plast M“ u Moskvi, svrstava se u sam vrh europske i svjetske proizvodnje profila za podne i zidne obloge.

Progress profiles

Copyright Sklad profili 2019. Sva prava pridržana.

Izrada web stranica: Netlex