Europska unija

Europska unija
Zajedno do fondova EU

Partneri

Progress Profiles

Tvrtka PROGRESS PROFILES s.p.a započela je proizvodnju u području ekstruzije plastike i metalnih profila 1965 u Kanadi, a 1985 godine nastavlja svoj uspješan put u Italiji u gradu Asolo nedaleko Trevisa.

Saznajte više

CS France

Multinacionalna kompanija sa upravom u SAD osnovana 1948 godine u Newarku. Pedesetih godina zaključen je niz ugovora sa vladom za isporuku sistema za zaštitu od sunca za potrebe američke vojske.

Saznajte više

Silvadec

Osnovana u Francuskoj 2001., Silvadec je prva tvrtka koja u Europi proizvodi smjesu drva (kompozitno drvo). Suosnivači su pristupili preporučenoj sjevernoameričkoj tvrtki radi razvoja posebne formulacije kompozitnog drva učinjenog većinom od drva i tako stvorili Forexia kompozitno drvo.

Saznajte više

Treemme

TreEmme S.p.A. djeluje na tržištu od 1982 godine. Tijekom godina tvornica je prerasla u vodećeg svjetskog proizvođača artikala za DIY tržište.

Saznajte više

SachEx je dinamična tvrtka iz Njemačke, koja proizvodi I distribuira visokokvalitetne dekorativne proizvode za unutarnje uređenje. U pogonima ublizu grada Chemnitz ekstrudiraju se dekorativni profili, dok se u susjednom gradu Geyer proizvode rozete, stupovi, te zajedno sa stropnim pločama kompletira ukupna ponuda profila za unutarnju dekoraciju. Cjelokupni asortiman se distribuira na svjetskom tržištu putem registrirane trgovačke marke HOMESTAR®.

Saznajte više

Copyright Sklad profili 2019. Sva prava pridržana.

Izrada web stranica: Netlex