Europska unija

Europska unija
Zajedno do fondova EU

O nama

U srcu Istre, u malom mjestu Veli Ježenj nedaleko grada Pazina, još 2000. godine obitelj Krizmanić osnovala je mali obiteljski obrt Sklad kako bi svojoj obitelji pružila sigurniju i svjetliju budućnost.

Zbog mnogih ambicija i raznih inovativnosti koje su se godinama javljale, mali obrt prerastao je u tvrtku Sklad profili d.o.o. koja danas broji ukupno sedam zaposlenih s tendencijom rasta. Prva djelatnost, tada u prizemlju obiteljske kuće, odnosila se na proizvodnju PVC križića za postavljanje keramike različitih dimenzija. Zbog sve veće potražnje i želje za udovoljavanjem potrebama kupaca, započeta je suradnja s renomiranom tvrtkom Progress Profiles S.P.A koja proizvodi profile za različite namjene. Kako bi osigurala svoju poziciju na tržištu, tvrtka Sklad profili d.o.o. surađuje s preko 500 poslovnih subjekata na području Republike Hrvatske.

Uska povezanost sa profilima iz sadašnjeg asortimana, u prodajni program uvode se brandovi francuske tvornice CS France. Radi se o ACROVYN zaštitnim profilima za zidove u javnim objektima kao što su bolnice, domovi za starije i nemoćne…; zatim COUVRANEUF dilatacijskim profilima za zgrade; visokootpornim otiračima PEDISYSTEMS, te AIRFOIL sustavi zaštita od sunca.

Sklad profili d.o.o.

Copyright Sklad profili 2019. Sva prava pridržana.

Izrada web stranica: Netlex